Vybe la Wine Festival 2019

Locul unde atmosfera este liniștită și perfectă pentru a sărbători ultimele zile de vară. Producătorii de vinuri au adus de toate pentru toate gusturile și te îndeamnă să guști puțin din toate. Pe lângă vin, aici ai găsit și mâncare, iar pentru cei mai pofticioși erau prezente și mașinuțele cu înghețată sau fel și fel de deserturi.
Este locul ideal atât pentru o plimbare de seară de unde să pleci acasă cu anumite informații, cât și pentru a ieși cu cei mici din casă dar te-ai săturat să îi duci în același loc.
Un weekend creat de comunitatea producătorilor de vin pentru comunitatea clujană și ce este mai plăcut decât un weekend în care este implicată toată comunitatea. Mai pe scurt putem spune că a fost un eveniment ideal pentru a încheia o vară minunată și plină de amintiri alaturi de Vybe bag.
EN:
The place where the atmosphere is quiet and perfect to celebrate the last days of summer. Wine producers have brought everything to suit every taste and urge you to make a little of everything. In addition to wine, here you also find food, and for the most luscious there were also cars with ice cream or desserts. It is the ideal place for an evening stroll from where to go home with certain information, as well as to go out with the little ones.
A weekend created by the wine producer community for the Cluj community and what is more enjoyable than a weekend in which the whole community is involved. Shortly, we can say that it was an ideal event to end a wonderful and memorable summer.

by Nadine Avram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *