Bogdan Ferent

Bio

DJ Bogdan Ferent (Bogdan F) : CDj, WinterTour, Airfield festival, Playtime Music, U-BT

La vârsta de 14 ani, a început să-și exprime pasiunea pentru muzică într-un cafe-bar, unde a descoperit că poate aduce fericire oamenilor prin selecțiile sale muzicale. Un an mai târziu, și-a dezvoltat interesul pentru mixaj și a învățat singur arta DJ-ului. Prietenii lui au început să-l contacteze pentru a mixa la evenimentele lor de aniversare, deschizându-și astfel drumul către primele sale experiențe ca DJ. 

La vârsta de 16 ani, a început să mixeze la evenimente private, inclusiv nunți și petreceri, în diverse locații din Cluj-Napoca și țară. Cu aproape 10 ani de experiență, a devenit DJ în locuri precum: People Pub, Livada, Coyote, Cleo Pub, Avocado, și Zaza. 

A fost prezent la festivaluri, cum ar fi: Fly by the Lake (Suceava), Blaj Alive Festival (Blaj), WinterTour (Marisel),  și a participat la evenimente private în orașele Cluj-Napoca, Brașov, Predeal, Azuga, Bistrița & Oradea.

Ferent Bogdan consideră că mereu există loc pentru îmbunătățire și că nu va înceta să se perfecționeze, având speranța că va progresa continuu în arta DJ-ului. Stilurile muzicale pe care le preferă sunt House, Tech-House, Progressive, Electro și Dance. 

Motto-ul său este: “Fă ceea ce-ți place și iubește ceea ce faci.”

Media