Raul Rusu (Carkeys)

Muzica este limba pasiunii, arta de a gândi cu sunete, limba universală a omenirii, prin care sentimentele omeneşti pot fi comunicate, în acelaşi mod, în toate inimile.

Experianta dobandita in cei 20 de ani de activitate, se reflecta in numeroasele locatii importante atat din tara (Tutankhamon, Zaza, Midi, Bermudas, Zink, Decadence, Desire, Rehab – Cluj, The One – Tg Mures, club Skye – Iasi, Insomnia – Baia Mare, Guest House, Silver church, Sankt Petersburg – Bucuresti, Kasho – Brasov,… ) cat si din afara acesteia (Egg – Londra, Opium – Barcelona, Drive – Ucraina, Sankeys – Ibiza,… ), rezidentiate in emisiuni radio (intern si International)

Dj inseamna pentru mine , o persoana care-si daruieste sufletul pentru public ,creaza emotii cu ajutorul sunetelor si transmite o vibratie pozitiva in timpul prestatiei.
Am inceput acest drum , cred eu de cand ma stiu , tatal meu fiind tobosar la o foarte cunoscuta trupa din Cluj ,mergeam cu el la la diferite evenimente… inevitabil in momentele cand nu era acasa ,lipseam de la prima ora de gimnaziu ,instalam rapid tobele si incepeam sa supar vecinii. Acesta a fost primul contact cu ritmul urmand mai apoi drumul de dj care a ajuns acum la o experienta de peste 20 ani prin diverse rezidentiate in tara dar si prestatii in afara acesteia: Spania, UK, Olanda, Grecia, Croatia, Franta etc.
Genuri abordate: tech house,deep house,progressive house,techno,trance,edm,pop,rock,oldies,latino,r&b, folcor,influente internationale(exclus manele)
Nunta este acel eveniment plin de emotii si momente unice , nivelul de  experienta a unui dj in construirea programului artistic este foarte important , de la discutiile preliminare ,alegerea melodiilor pentru principalele momente pana la  spontaneitatea in momentul nuntii , duc la un eveniment reusit din punct de vedere muzical.
Corporate e acel eveniment unde angajatii mai norocosi ,primesc o petrecere din partea sefilor ,eveniment la care aproape toata lumea se cunoaste iar povestiile parca nu se mai opresc… aici intervine dj-ul si creeaza o alta poveste pentru ziua urmatoare.
Am datoria de a face si a intretine atmosfera pe toata perioada petrecerii. Ma voi asigura intotdeauna ca programul stabilit va fi urmat intocmai. Sunt pregatit sa diminuez si sa depasesc efectele negative pe care o intamplare nedorita, penibila, le-ar putea produce. Programul muzical este foarte complex cuprinde genuri diverse de muzica incepand cu anii 60-70, 80, 90 pana la cele mai noi hituri. Playlistul este atent ales pentru a multumi invitatii mai tineri dar si pe cei mai in varsta.
Reusita evenimentelor  la care sunt invitat sunt la fel de importante pentru mine, atat cat sunt si pentru persoanele care organizeaza aceste evenimente.

Link-uri :

Radio Mix mixcloud.com/CDjpodcast/

Dj Mix mixcloud.com/carkeysdj

Private events mixcloud.com/cdjevents/

Productii soundcloud.com/carkeysdeejay

Radio Mix radiobeat.ro/emisiuni

Booking: +4 0741137287