Despre noi

DJ, MC, sisteme de sunet și atmosferă de festival la evenimente, nunți, petreceri private și corporative, evenimente sportive. 

Cu o experiență de peste 23 de ani, ne asigurăm ca atmosfera pe ringul de dans să fie mereu vibrantă, cu oameni care dansează pe mixurile noastre.

Aici poți găsi DJ, MC, Vocalist și proiecte CDj care prestează la festivaluri, în cluburi, la evenimente private precum nunți și botezuri, îmbinănd elemente occidentale, cu tradiția adusă în zilele noastre.

Suntem prezenți în diverse contexte, de la evenimente sportive la petreceri corporate, unde muzica noastră oferă o pauză binevenită de la rutina de lucru și dezvăluie latura distractivă a colegilor și a șefilor din echipă.

 Participăm la banchete și petreceri studențești, abordând o energie activă și vibrată pentru a amplifica distracția, iar în cluburi, ne concentrăm pe diferite concepte și nise pentru a satisface toate gusturile.

De asemenea, oferim producții, remixuri și adaptări create în propriul studio de producție. În acelasți timp, dezvoltăm labelul CDj Records dedicat muzicii electronice, pentru proiecte naționale și internaționale.

Prin conceptele Playtime și Spiritual Vibes, dorim să oferim fiecărei persoane o oportunitate de a se conecta profund cu muzica pe care o producem, prin intermediul evenimentelor în natură, și trăind experiențe în armonie cu mediul înconjurător. 

De la evenimente comerciale, corporate, evenimente sportive și festivaluri pe toate le savurăm și le ducem, pas cu pas spre o nouă abordare, alături de colegii din echipa CDj events.