Dragos Marginean (Draos)

DJ/Remixer
La varsta de 10 ani a fost introdus in lumea muzicii si a artei DJing-ului prin deschiderea unei discoteci de catre parintii lui.
Incepand cu anul 2005 si-a transformat acest hobby in full time job, mixand pe parcursul anilor in multe cluburi din tara dar si in afara tarii. Mentionam ca a avut rezidentiate in nenumarate cluburi din Jud.Mures si Cluj.
In prezent este DJ invitat permanent la festivalele Snow-Fest(Les Deux Alpes Franta), Italian Snow-Fest(Livigno Italia), Snowland(Livigno Italia) dar si Untold.
Pe langa aceste rezidentiate are conceptul #D24. Un concept de live set pe durata a 24 ore cu numerosi invitati(artisti, instrumentisti, trupe, dj).
Pe langa cariera solo, are si proiecte muzicale atat pentru Romania precum si strainatate:
Trupa Incognito(trupa coveruri), impreuna cu un prieten bun are proiectul Apreskeyz(full dj set+clape,drum maschine, voce) dedicat festivalurilor ; CDj Team format din 4 membrii, proiectul reperzentand casa de discuri CDj Record Label.
La ora actuala, DRAOS este considerat unul dintre cei mai tehnici DJ din Transilvania, setup-ul lui fiind foarte complex.
Stiluri muzicale abordate: tech-house, techno, progressive house, disco house, funky house, deep-house, jackin’ house.
In setul lui live vei auzi diverse influente atat traditionale cat si internationale, folosindu-se de energia publicului, poate atinge performante extraordinare.

 


Linkuri:

Facebook: https://www.facebook.com/draosmusic/
Twitter: https://twitter.com/DRAOSmusic
Instagram: https://www.instagram.com/draosmusic/
Mixcloud: https://www.mixcloud.com/DRAOSmusic/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCfY68NcoL5zMvvqZoafCtHQ
Mixcloud CDj Team: https://www.mixcloud.com/cdjcristian-daniel/

Booking: +4 0741 137 287