Dragos Marginean (Draos)

Bio

DJ/Remixer Dragos Marginean (DRAOS) : Euphoria Music Hall, Heads Up band, Playtime Music, Snow Fest, UNTOLD festival, CDj events

La vârsta de 10 ani, DRAOS a fost introdus în lumea muzicii prin deschiderea unei discoteci de către părinții săi. Din anul 2005, și-a transformat acest hobby într-o carieră full-time, mixând în numeroase cluburi din țară și din străinătate. 

În prezent, este rezident la Euphoria Music Hall și fondator & membru al conceptului Heads Up Band. Este invitat să mixeze la festivalul Untold iar în trecut a fost rezident la Snow-Fest (Les Deux Alpes Franta), Italian Snow-Fest (Livigno Italia) și Snowland (Livigno Italia). 

Pe lângă aceste rezidențiate, el are conceptul #D24 – un set live care durează 24 de ore, cu numeroși invitați (artiști, instrumentiști, trupe, DJ).

DRAOS este considerat unul dintre cei mai tehnici DJ din Transilvania, utilizează un setup muzical complex și aduce în setul său live influențe din diverse genuri precum House, Ethnic House, Progressive House și Disco-House. Energia publicului este secretul pentru performanțele sale remarcabile.

Media