DJ & Vocalist Cristina Loghin

Bio

Faceți cunoștință cu prestația feminină Cristina Loghin, o artistă care transmite multă energie și un vibe aparte la fiecare eveniment.  Aceasta nu se limitează doar la cântat cu vocea ci își diversifică show-ul inclusiv ca DJ&MC aducând un plus de originalitate și diversitate evenimentelor la care ia parte.

La vârsta de 11 ani, a început să cânte în corul școlii, devenind solista principală și participând la numeroase concursuri. Pe parcursul liceului și facultății, și-a exprimat talentele muzicale în cadrul diverselor evenimente, iar în timpul pandemiei, și-a aprofundat pasiunea pentru muzică, dezvoltându-și abilitățile de DJ.

La evenimentele precum nunți, botezuri, aniversări sau petreceri corporate, Cristina Loghin se remarcă prin abordarea unei varietăți de genuri muzicale precum: retro, latino, reggaeton, hip hop, rock, pop, muzică electronică & tradițională. 

La petrecerile private, Cristina se orientează către genuri muzicale precum Progressive House, Melodic Techno, Afro House & Organic House.

Fie că mixează sau cântă, Cristina este acolo cu voi și interacționează cu energia voastră!

Media