Swing Electric la Zilele Clujului

Weekend-ul în care Clujul a prins viață din nou. Orașul a fost sărbătorit într-un mod plin de culoare și activități care mai de care mai interesante.
Fiecare spațiu a orașului a fost folosit într-un mod creativ, iar activitățile au fost pentru toate vârstele, teatru, film, expoziții, dar și activități pentru cei mici. Concertele au fost pentru toate gusturile, de la muzică clasică la folclor și desigur nelipsita muzică electronică pentru generația mai tânără. A fost un sfărțit de săptămână în care toată lumea a găsit câte ceva de făcut și ideal pentru primirea studenților care vor umple din nou străzile orașului. Bucurosi ca am fost prezenti cu proiectul Swing Electric
EN:
The weekend in which Cluj came to life again. The city has been celebrated in a colorful way and with a lot and interesting activities. Each space of the city was used in a creative way, and the activities were for all ages, theater, film, exhibitions, but also activities for the little ones. The concerts were for all tastes, from classical music to folklore and of course the endless electronic music for the younger generation. It was a weekend where everyone found something to do and ideal for welcoming students who will once again fill the city streets. Glad we were present with the Swing Electric project.

by Nadine Avram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *