Muzică, vibe fain și experiență wild

O parte din noi suntem mereu în căutarea unor locuri care să ne ofere acel ceva special. Ei bine, la Montis Colibița am descoperit acea conexiune care te face să te simți într-o altă lume. Locația a evoluat cu pași mici dar eficienți. Acolo poți dispune de anumite servicii precum: cazare glamping, muzică, bar cu diverse băuturi, loc amenajat pentru dans, spațiu parțial închis din lemn reutilizabil, ambarcațiuni pentru practicarea de sporturi nautice și multe altele. Dacă treci pe la Montis, cu siguranță o să descoperi și alte beneficii. 

Totodată, cei de la CDJ-Events au redat atmosfera  aproape în fiecare week-end și au reușit să creeze conexiuni între oameni. Aceștia lansează periodic, prin CDj records, diverse piese pe anumite platforme precum: Beatport, Spotify, iTunes, Deezer, Trackitdown, Juno, Records, Amazon, Pandora, Facebook, YouTube, Tik Tok, Tidal, Media Net ș.a.

 Proiectul sEEn Vybe ce a luat amploare datorită unui produs cool numit Vybe Bag, a fost și el prezent la Montis. De asemenea, aceștia susțin inițiativele din locație pentru a evolua cât mai frumos împreună.

De curând, CDj Cristian-Daniel a venit cu  ideea de a înființa o blibliotecă wild chiar în mijlocul naturii. Acesta poate prinde viață cu ajutorul persoanelor care donează cărți și vor primi ca recompensă un ceai sau o cafea. În momentul de față sunt persoane care deja au contribuit pentru acest proiect.

Pe viitor, își propun să aducă cât mai multă fericire în sufletul oamenilor prin realizarea de ateliere de creație iar acestea să fie redate prin sunetul muzicii ce vibrează din natură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *