CDj la UNTOLD 2021

Bucuria de a participa și a mixa la unele din cele mai apreciate festivaluri din lume este incredibila.

Încă de când am aflat de festival știam că o să aibă un impact foarte mare  și ne-am pregătit făcând muzică dedicată, inclusiv și un video controversat cu multe imagini de la alte festivaluri ca să arătăm celor din România și în special din Cluj cum va arăta acest festival .

Am avut ocazia să prestăm în fiecare an la diferite scene în mare parte care se potrivesc cu genul muzical produs și promovat de noi : deep, house, tech și groovy + influențe din muzica ce ne reprezintă cel mai mult.

Am cunoscut și artiști consacrați, producători foarte buni și am legat și multe prieteni și colaborări prin intermediul acestui festival, totodată este o rampă de lansare pentru o parte din proiectele CDj Records iar festivalul Untold ne-a ajutat foarte mult să și promovăm multe dintre producțiile noastre și chiar anumite concepte de show ce le-am  gândit special pentru festivalurile mari.

Ne bucurăm că orașul Cluj și totodată regiunea Transilvania are un festival cu un impact la nivel mondial și că promovează muzică electronică și noi ca și rezidenți a acestui festival suntem mai mult decât recunoscători că putem să ducem renumele acestui festival al magiei și a nopților albe în evenimentele noastre prin influențe și prin abordarea de genuri similare cu ce se pune în cadru festivalului. Si da, sa fi DJ la Untold este o satisfactie !

Sperăm să ne vedem cât de curând la următoarea ediție Untold la una dintre scenele unde se promovează muzica ce o producem și o mixam noi .

Proiectele CDj care au prestat de-a lungul celor 5 editii: CDj Cristian-Daniel, CDj team, Alcyon X, Draos, Osmia, Carkeys, sEEn Vybe.

Enjoy the magic of Untold !

https://untold.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *