CDj la Snow Fest

Povestea Snow Fest a început în 2010 când am descoperit evenimentul printr-o postare a lui Lucian Preotul . L-am contactat printr-un mail în care mi-am exprimat dorința că vreau să fac parte din acel proiect, visam de mult să pot să pun muzică în munți și mi se părea că era platformă ideală .

Deși evenimentul a fost gândit la un nivel mic ca și o ieșire la schi pentru 100 de oameni când am ajuns acolo și am văzut splendoarea Alpilor mi-am dat seama ce potențial poate să aibă și că acest eveniment va putea ajunge un festival și într-adevăr după 9+ ediții pot să confirm că acest eveniment a crescut foarte frumos, organic și datorită celor care practică sporturi de iarnă și apreciază petrecerea de apreski .

Iubitorii de munte, iubitorii de sport și cei care apreciază muzica se întâlnesc în fiecare primăvară sub soare, cu multă zăpadă și savurează măreția Alpilor.

Oamenii pe care ii cunoști acolo, prieteniile ce se leagă inclusiv toate amintirile te țin activ până la următorul sezon când aștepți cu nerăbdare să înceapă ieșirile la ski sau cu placaDe. Magia din Les 2 Alpes e unică și aștept să ne vedem la Pano bar pentru un apreski pe cinste după tura de mișcare .

Artisti CDj participanți la Snow Fest 2010-2020 : dj Kaligula, CDj Cristian-Daniel, CDj team, Draos, Alcyon X, Osmia, Carkeys, sEEn Vybe, StoryVibers, Happy Bandana.

Ne vedem în Munți !

https://www.snow-fest.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *