CDj events [Music, entertainment & productions]

Bine ai venit pe pagina noastra, a pasionatilor de muzica buna si animatie de calitate – CDj Events

 
 Aici gasesti DJ, MC, Cover bands, Artisti si proiecte CDj care presteaza de la festivaluri si cluburi, la evenimente private sau corporate, cu productii, remixuri si adaptari realizate la propriul studio de producţii & casa de discuri si până la proiecte internaţionale, alături de echipa Snow Fest în Romania, Austria, Franţa, Italia şi proiecte măreţe gen UNTOLD, SPORTS festival, Overnight, Winter Tour TiMAF,  Share Cluj, ,… 

Satisfacţia noastră e cand vedem ringul de dans activ, lumea dansează pe muzica mixată de noi si clienti trăiesc clipa. Impărtăşim din experienţa de peste 20 ani prin diferite tipuri de evenimente, petreceri şi festivaluri. 

Dezvoltam labelul CDj records şi producem proiecte internaţionale de muzică electronică, iniţiem concepte de petreceri în diferite parcuri şi locuri din natură: Playtime, Recharge în Nature, redam trăirile în muzica produsă de noi si prestam la evenimente cu oameni faini. Toate au ca scop conectarea omului cu natura prin muzica electronică şi trăirea de noi experienţe prin vibraţia oferită de muzică selectată sau produsă de echipa CDj din Cluj.