CDj Cristian Daniel și VYBE 2 PLAY la Snow Fest 2024

Ca în fiecare an, CDj Cristian Daniel  este acolo cu muzica, cu energia și spiritul liber la SNOW FEST, cu sunete faine din genuri precum: electic house, afro house, tech house și progressive house. Acesta este un festival unde românii se întâlnesc în munții Alpi, pentru a schia și a petrecere alături de cei mai faini artiști români. Este o experiență ce îmbină perfect sportul și distracția.

Anul acesta, atmosfera a fost electrică încă de la începutul aventurii din Val Thorens, cu o prestație la clubul Malaysia, continuând apoi la apres ski party în locația de vis La Folie Douce. Cu un soare strălucitor și un peisaj ce-ți tăia respirația, CDj a făcut un show super fain, atrăgând atât de mulți participanți încât locația a fost depășită deja la capacitate maximă.

În Les Deux Alpes, vremea înorată a fost spulberată de muzica lui CDj la apreski-ul de la Pano Bar, aducând cu sine chiar și razele soarelui, în ciuda prognozei meteo nefavorabile. Oamenii erau fericiți, iar felul în care muzica a schimbat complet atmosfera, a fost cu adevărat un miracol!

Și pentru petrecerea de final, VYBE 2 Play a transformat un mic pub într-un adevărat loc al distracției, unde energia și bucuria au fost la ele acasă, chiar și în ultima zi, în locația La Grotte du Yeti. Asta demonstrează că, indiferent de loc sau situație, muzica este tot ce contează.

Așa că, SNOW FEST este despre muzică, distracție și prieteni. Să fie cu același vibe fain în fiecare an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *