CDj Cristian Daniel & DRAOS la UNTOLD Festival 2023

UNTOLD este printre cele mai iubite festivaluri din lume, găzduind cei mai cunoscuți artiști internaționali și DJ-i, precum și talente locale din România. Suntem mândri că acest eveniment are loc în Cluj-Napoca și că în agenția noastră avem DJ care prestează la UNTOLD.

CDj Cristian Daniel este rezident al festivalului, fiind prezent încă de la prima ediție și oferind un mix muzical care încântă toate vârstele și îmbină mai multe genuri cum ar fi: deep house, tech house, progressive house, edm și d&b.

Deși, de obicei, presta la scena TIME, anul trecut a avut un moment special pe scena Tram. Setul său a început la apus și s-a încheiat într-un tramvai, care devenise o scenă în sine. De-a lungul prestației sale, a avut momente de soare și ploaie, iar publicul s-a simțit minunat în ambele situații. 

Draos a mixat și el de mai multe ori la UNTOLD, iar anul trecut a prestat la scena Tram. Mixajul său unic de tech house & deep house a reușit să îi atragă pe oameni într-o călătorie muzicală de vis.

Participarea noastră la festivaluri, în special la UNTOLD, este deja o tradiție, iar experiența DJ-ilor noștri demonstrează că sunt cu adevărat talentați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *